Makaronipudding med blåmuggost

Ingredienser

4 porsjoner

  • 250 g (ca 4 dl) Sopps Riflet makaroni
  • ½ purreløk
  • Ca 250 g kokt brokkoli
  • 125 g røkt skinke
  • 125 g blåmuggost

Eggestand:

  • 3 egg
  • 6 dl melk
  • 1 ts salt
  • 1 krm pepper

Makaronipudding med blåmuggost

God og smaksrik makaronipudding hvor blåmuggost, brokkoli og skinke spiller sammen i en fantastisk harmoni.

Hvordan forberede oppskriften (55 minutter):

1. Varm ovnen til 200°C.

2. Kok pasta som anvist på forpakningen.

3. Skyll og strimle purreløken. Del brokkoli i mindre biter. Skjær skinken i terninger. Bland pasta, purreløk, brokkoli, skinke og smulet blåmuggost i en ildfast form. 

4. Visp sammen ingrediensene til eggestanden og hell over makaroniblandingen. 

5. Stek midt i ovnen, 30–40 minuter eller til den har stivnet og fått fin farge.