Asiatisk pasta med kylling og grønnsaker

Ingredienser

4 porsjoner

  • 340 g Sopps Spaghetti
  • 300 g kyllingfilé
  • 1–2 msk rapsolja
  • Salt, sort pepper
  • 1 pose fryste wokgrønnsaker
  • 1–2 krm chilipepper
  • 1 ts ferskreven ingefær
  • 1 msk sukker
  • 0,5 ts salt
  • 2½ dl créme fraiche lett, kokbar
  • Fersk koriander

Asiatisk pasta med kylling og grønnsaker

Asiatiske smaker møter Sopps klassiske spagetthi.

Hvordan forberede oppskriften (20 minutter):

1. Kok pasta som anvist på forpakningen.

2. Del kyllingen i passe store biter og stek den i olje. Krydre med salt og pepper.

3. Kok ut pannen med litt vann. Fres wokgrønnsakene raskt i ny olje. Krydre med chilipepper, ingefær, sukker og salt.

4. Hell over créme fraiche og ha i kyllingbitene. La alt sammen bli helt varmt. Ha i pastaen eller server den ved siden av.