Enkel og rask pastarett med skinke og sukkererter

Ingredienser

4 porsjoner

  • 340 g (7 dl) Sopps Fullkorn makaroni
  • 200 g røkt skinke
  • 1 gul løk
  • 200 g sukkererter
  • salt, pepper
  • 2 ss olivenolje
  • Ferske grønne urter som basilikum, oregano, persille eller timian

Enkel og rask pastarett med skinke og sukkererter

En pasta som går veldig fort å lage og får en nydelig smak av skinke og friske urter og knasende sukkererter.

Hvordan forberede oppskriften (15 minutter):

1. Skjær skinken i små biter. Skrell løken og skjær den i tynne skiver. Skyll og rens sukkererter.

2. Stek skinke og løk på middels varme. koke pastan som anvist på pakken. Tilsett sukkerertene i skinken og løken. Steke alt klart i stekepannen.

3. Bland skinken og ertene med den kokte makaronien. Bland urtene i til slutt. Klar til servering!