Fusilli i urteolje med chorizo og manchego

Ingredienser

4 porsjoner

  • 340 g Sopps Bønnepaste Fusilli
  • 250-300 g chorizo
  • 500 g skogsopp
  • 400 g små delikatessetomater (gjerne ulike farger)
  • 2 dl blandede friske urter (gjerne basilikum, timian og persille)
  • 1 hvitløksbåt
  • 1 ss + 0,75 dl olivenolje
  • salt og pepper
  • 150 g manchegoost, (til servering)

Fusilli i urteolje med chorizo og manchego

En nydelig havrepasta der smaken av chorizo, manchegoost og friske urter er midtpunktet.

Hvordan forberede oppskriften (20 minutter):

1. Kok pastaen i følge anvisningen på pakken. 

2. Skyll og del soppen og tomatene, skjær chorizoen i skiver. 

3. Stek soppen på middels varme til all væske er fordampet og pannen er tørr. Ha i 1 ss olivenolje, legg i chorizoskivene og stek alt sammen i 5 minutter til. Ha til slutt i tomatene og la alt steke i ytterligere 1 minutt, til tomatene har fått litt farge.

4. Bruk en kjøkkenmaskin eller stavmikser til å lage urteoljen; bland sammen urtene, hvitløksbåtene og 0,75 dl olivenolje.  Ha i salt og pepper. 

5. Bland den nykokte pastaen med urteoljen, legg på chorizo-, sopp- og tomatsausen og dryss over manchegoosten. Pynt gjerne med friske basilikumblader og server med en grønn salat. 

God appetitt!