Oppskrift på kjøttgryte med chili og pasta

Ingredienser

4 porsjoner

  • 340 g (ca 7 dl) Sopps Fusilli
  • 400 g svinekjøtt
  • ½ dl soya
  • Smør eller margarin
  • 2 paprika (rød og grønn)
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 ts chilipulver
  • 2 dl matfløte
  • 1 liten boks maiskorn
  • Evt. salt og pepper

Kjøttgryte med chili og pasta

Smakfull og krydret pastarett med Sopps Fusilli, kjøtt, chilipulver og paprika - både varmende og mettende. Og godt selvfølgelig!

Hvordan forberede oppskriften (20 minutter):

1. Skjær kjøttet i strimler. Bland med soya og la det stå i noen minutter. Skjær paprika i biter. Stek kjøttet, ha i paprika og la de frese med.

2. Kok pasta som anvist på forpakningen.

3. Bland tomatpurè og chilipulver i gryten. Tilsett fløte og la det småkoke i ca 5 minutter. Tilsett mais mot slutten og smak til med salt og pepper.

4. Server med nykokt pasta.