Ingredienser

4

  • 340 g Sopps Tagliatelle
  • 400 g kyllinglårfilet
  • 3 st sjarlottløk
  • 200 g ferske sjampinjonger
  • 1 rød og gul paprika
  • 150-200 g grønne bønner

Saus:

  • 2 dl crème fraiche
  • søt sennep
  • 1-2 hvitløksbåter
  • Salt
  • 1 knippe ferske urter (persille, oregano, basilikum)

Kyllinggryte med tagliatelle

En kremet pasta med kylling, grønnsaker, spenstige bønner og ferske urter.

Hvordan forberede oppskriften (35 minutter):

1. Kok pasta som anvist på forpakningen.

2. Skjær kyllingkjøttet i biter og brun det i litt matfett i en gryte. Krydre. 
3. Hakk løk, strimle sjampinjonger og paprika. La alt steke med på slutten. 
4. Del bønnene og blancher de et par minutter i kokende vann. 
5. Miks alle ingrediensene til sausen i en mikser. Hell den over gryten og la den bli varm. Bland i nykokt tagliatelle og bønner.