Ingredienser

4 porsjoner

  • 340 g Sopps Makaroni Fullkorn
  • 350 g kyllingkjøttdeig
  • 1 gulrot
  • 1 gul løk
  • 0,5 dl kremfløte
  • 4 ss brødrasp (mer om røren blir for klebrig)
  • 1 pose tacokrydderblanding original
  • salt og pepper
  • 295 g GoGreen hakkade tomater
  • 400 g cherrytomater, konserverte
  • 1 kyllingbuljongterning
  • 1 ss olivenolje

Til servering:

  • 70 g ruccola
  • 50 g parmesanost, reven

 

Makaroni og kyllingkjøttboller i tomatsaus

En klassisk italiensk rett i en ny versjon. Vi har smaksatt kyllingkjøttbollene med tacokrydder for å gi dem den særegne smaken som vi alle elsker.

Hvordan forberede oppskriften (30 min):

1. Rør fløten og brødraspet sammen i en skål og la det svelle i noen minutter. Riv i mellomtiden gulrot og gul løk, Ha det i skålen og fyll på med tacokrydderblanding og kyllingkjøttdeig. Tilsett salt og pepper

2. Bland sammen til du får en jevn røre, fukt hendene og rull til kjøttboller som du steker i olivenoljen. 

3. Når du har oppnådd en fin farge på kyllingbollene, hell over de knuste tomatene, tomater på boks og ha i buljongterningen. La det koke i 15-20 minutter. 

4. Kok pastaen i følge anvisningen på pakken. 

5. Server retten med reven parmesan og ruccola.

God appetitt!