Ingredienser

4 porsjoner

 

  • 400 g Sopps Makaroniskruer 
  • 3 skåldede tomater
  • 1–2 msk tomatpuré
  • 1⁄2 dl hakket oliven
  • 2 msk kapers
  • 1–2 hakkede hvitløksbåter
  • 1 finhakket sjalottløk
  • 1⁄2 finhakket fersk chili eller ca 2 ts tørket chili
  • 1 ts sukker
  • olivenolje
  • hakket bladpersille
  • hakket basilikum
  • salt og svart pepper
  • 250 g brekkbønner (haricots verts)
  • 75 g pecorino ost 

 

 

 

Makaroniskruer med pikant tomatsaus, grønne bønner og pecorino

Pasta med smørstekte grønne bønner och pikant tomatsaus med oliven og kapers.

Hvordan forberede oppskriften (25 minutter):

1. Stek hvitløk og løk i olje. Tilsett tomatpuré og chili, la det frese en kort stund og tilsett de skåldede og hakkede tomatene. La det putre en stund.

2. Tilsett oliven og kapers og la det putre ytterligere et par minut- ter. Tilsett persille og basilikumog smak til med salt, pepper og sukker.

3. Kok bønnene i saltet vanni ca 1–2 minutter. Stek dem siden fort i smør og smak til med salt og pepper.

4. Kok makaronien som anvist på forpakningen. Vend makaronien i tomatsausen og server med bønner og høvlet pecorinoost.