Marinert pastarett med hvitløksmarinerte reker

Ingredienser

4 porsjoner

  • 340g Sopps Tagliatelle fullkorn
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ss vann
  • 2 ss lys balsamico eddik
  • Finhakket rød chili
  • En klype salt, sukker og svart pepper
  • 1 finhakket hvitløksfedd
  • en knippe hakket persille
  • 200 g pillede reker

Marinert pastarett med hvitløksfreste reker

Velduftende hvitløks reker og marinert spaghetti i en herlig kombinasjon, raskt og enkelt.

Hvordan forberede oppskriften (15 minutter ):

1. Kok pasta etter anvisning på pakken.

2. Bland den nykokte pastaen med en marinade av olivenolje, vann, lys balsamico eddik, finhakket rød chili. Tilsett salt, sukker og svart pepper.

3. Stek et fedd hvitløk i smør sammen med reker og hakket persille. Bland rekene med den marinerte pastaen.