Pasta med reker og urter

Ingredienser

4 porsjoner

  • 340 g Sopps Linguine
  • 400–500 g frosne eller ferske reker
  • 2 sitroner
  • ½ hvitløksfedd
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ts strøsukker
  • salt, pepper
  • gressløk

Pasta med reker og urter

En utsøkt blanding av reker, sitron og hvitløk

Hvordan forberede oppskriften (25 minutter):

1. Kok pastaen etter anvisningen på pakken.

2. Rens rekene og vask sitronene. Riv skallet fra en av sitronene fint og press saften ut av begge sitronene. Riv eller hakk hvitløken fint. 

3. Varm opp olivenoljen sammen med hvitløk og sitronskall. Tilsett sitronsaft og la det koke opp mens du visper lite grann. Tilsett strøsukker, en klype salt og pepper. 

4. Bland den ferdige pastaen med sitronsausen og halvparten av rekene. Klipp over gressløken, krydre med pepper og legg på de siste rekene før servering.