Pasta med ristede grønnsaker

Ingredienser

4 porsjoner

  • 340 g (ca 7 dl) Sopps makaroni snarkokt
  • 2 squash
  • 1 broccoli
  • 1–2 hvitløksbåter
  • 2 msk olivolje
  • 1 ts flaksalt
  • Svartpepper
  • Valgfrie grønne urter,  for eksempel salvie eller rosmarin.
  • Litt parmesanost

 

 

Pasta med ristede grønnsaker

Ristede grønnsaker og pasta servert med urter og parmesanost.

Hvordan forberede oppskriften (25 minutter):

1. Varm ovnen til 200°C
2. Kok pasta som anvist på forpakningen.
3. Skyll squash og broccoli. Skjær squashen i halvcentimeter tykke skiver. Skjær av de små bukettene på broccolien og skjær stammen tynt. 
4. Hakk hvitløken. Spre squash, broccoli, urter og hvitløk på en plate med bakepapir. Salte og pepre og drypp over med olje. 
5. Ristes i ovnen i ca 10 minutter på 200° C. Du behøver ikke å snu grønnsakene, men kontroller at de ikke har fått for mye farge. 
6. Bland de ristede grønnsakene med pasta og server med revet parmesanost.