Pasta med spinat og ristede pinjekjerner

Ingredienser

4 porsjoner

  • 340 g (10 dl) Sopps Fusilli Fullkorn
  • 150–200 g fersk spinat
  • 1 dl pinjekjerner
  • 1 hvitløksbåter
  • 1 gul løk
  • Salt, pepper
  • Olivolje
  • Litt sitronsaft

Pasta med spinat og ristede pinjekjerner

Rask og enkel pastaoppskrift med en herlig friskhet.

Hvordan forberede oppskriften (20 minutter):

1. Kok pasta som anvist på forpakningen.

2. Skyll spinaten og rist den tørr i et dørslag. Rist pinjekjernene i en tørr panne på middelhøy varme.

3. Del løk og hvitløk i skiver. Stek løk og hvitløk i oljen. Tilsett deretter spinaten. Snu spinaten raskt i pannen til den er ferdig, dette går veldig fort. Salte og peppre. Press litt sitronsaft over spinaten.