Safranpasta med stekt røkt svinekjøtt

Ingredienser

4 porsjoner

  • 340 g Sopps Tagliatelle fullkorn
  • 1–2 gulrøtter
  • 1 liten squash
  • 1 klype safran
  • 50 g smør, romtemperert/flytende
  • 1–2 dl svarte oliven uten stener
  • Persille, kuttet
  • Ca 300 g stekt, røkt svinekjøtt

Safranpasta med stekt røkt svinekjøtt

En velsmakende pastarett full av farger og gode grønnsaker. En herlig kombinasjon med oliven og persille. Serveres med stekt røkt svinekjøtt, eller spise den som den er! God og veldig enkel og klar på femten minutter. Velbekomme!

Hvordan forberede oppskriften (15 minutter):

1. Bland safran og smør

2. Kok pastaen i henhold til oppskriften på pakken.

3. Skrell gulroten, skjær den og squashen i smale strimler. Tilsett de sammen med pastaen når det gjenstår ca 2 minutter av koketiden.

4. Tøm av pastavannet og tilsett safransmøret. Rør inn hakket oliven og dryss over med persille. Serveres med stekt røkt svinekjøtt.