Tagliatelle med kyllingfilet og sesamfrø

Ingredienser

4 porsjoner

  • 400 g Sopps Tagliatelle Fullkorn
  • 400–600 g kyllinglår eller kyllingbryst
  • 1 dl teriyakimarinade
  • ½–1 dl strimlet vår-, purre- eller gressløk
  • ½ dl sesamfrø

Tagliatelle med kyllingfilet og sesamfrø

Smakfull pastarett som gjerne kan ledsages av en frisk salat.

Hvordan forberede oppskriften (30 minutter):

1. Varm ovnen til 225 °C.

2. Hell teriyakimarinaden i en ildfast form. Legg i kyllingstykkene og vend dem rundt i marinaden. Stek midt i ovnen, ca. 20 minutter, til de er gjennomstekte. (Prøv med en pinne; kjøttsaften som renner ut, skal være klar). Pensle med marinaden et par ganger under stekingen.

3. Kok pastaen etter anvisningen på pakken. 

4. Skjær løken i strimler. Rist sesamfrøene under omrøring i en tørr, varm stekepanne. Pass godt på at frøene ikke blir brent. 

5. Server pastaen med kylling, løk, sesamfrø og en frisk salat.