Ingredienser

4 porsjoner

Spiskumminvinaigrette

  • 1 stk hvitløksfedd
  • 1 stk rød chili
  • 2 ts malt spiskummin
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts tørket oregano
  • 2 ts honning
  • ¾ dl rapsolje
  • Limesaft

 Salat

 

Mexikansk pastasalat med mais, avokado og nachos

Tacos som pastasalat! Server gjerne med rømme og revet ost. Salaten kan selvfølgelig fint serveres med et fyldigere tilbehør til tacos.

Hvordan forberede oppskriften (30 minutter):

1. Kok pastaen i følge anvisningen på pakken.

2. Forbered vinaigretten i mellomtiden: Skrell og finhakk hvitløken . Finhakk chili. Bland alle ingrediensene i en bolle. Smak til med salt, pepper og limesaft .

3.Når pastaen er ferdig kokt, hell av vannet og bland med vinaigretten. La den avkjøles mens du forbereder resten.

4. Sil og skyll bønnene. Sil maisen. Grovhakk tomatene. Skrell løken og skjær den i tynne skiver. Grav ut avokadoen og skjær i grove biter.

5. Bland pastaen med bønner, mais, tomat, løk og salat. Topp med koriander og smuldre over nachos.