Ingredienser

4 porsjoner

Maispesto

  • 1 pakke GoGreen økologisk mais
  • 3 ss olivenolje
  • 1 dl finrevet parmesan
  • Salt & svartpepper
  • Olje eller smør til steking
  • ½ dl GoGreen solsikkefrø

 

Pastasalat med kylling og pesto laget av mais

Søt og kremet maispesto i kombinasjon med frisk koriander og varmen av chili - denne pastasalaten er himmelsk god! Ønsker du en vegetarisk pastasalat, erstatt kyllingen med kikerter! Lett som en plett.

Hvordan forberede oppskriften (30 minutter):

1. Kok pasta som anvist på forpakningen. Skyll i kaldt vann.

2. Ha salt og pepper på kyllingfileten. Stek den på begge sider i smør eller olje i en stekepanne på middels varme. Kyllingen er klar når den har en indre temperatur på 70 grader.

3. Maispesto: knus eller blande maisen med solsikkekjernene sammen med olivenolje. Rør inn parmesan smak til med salt og sort pepper. Bland pastaen med pestoen, spar gjerne litt til å ha ved siden av.

4. Vask spinaten og hakk korianderen. Del chilien på langs og fjern frøene og finhakk den.

5. Bland grønnsakene med pastaen. Skjær kyllingen i centimeter tykke skiver og fordel over salaten. Hell over litt olivenolje og krydre med salt og pepper.