Pastasaus med mye smak

Ingredienser

4 porsjoner

  • 3 fedd hvitløk
  • olivenolje (eller olje fra ansjosene)
  • 1 boks (ca. 400 g) hele tomater
  • 1 pakke (ca. 50 g) ansjosfileter
  • 2–3 ss kapers
  • 1 grønn paprika
  • 1 bit squash
  • 1 ts honning
  • (salt, pepper)
  • 1 dl svarte oliven med stein
  • 25 g parmesan

Rask pastasaus med kapers och squash

Velsmakende italienskinspirert pastarett.

Hvordan forberede oppskriften (25 minutter):

1. Kok pastaen etter anvisningen på pakken. 

2. Skjær hvitløk i skiver og fres dem i olje. Hakk ansjosene og halvparten av kapersen. Tilsett det hakkede sammen med tomatene og la det småkoke uten lokk, ca. 10 min. 

3. Hakk paprikaen og skjær squashen i strimler. Bland grønnsakene i tomatsausen og smak til med honning, salt og pepper. Tilsett også olivenene. Varm opp. 

4. Bland den krydrede tomatsausen i den nykokte pastaen. Dryss over høvlet parmesan.